top of page
HSP coach

Coaching voor een vrij leven
als (hoog)sensitief persoon  

-- Hier ben je welkom --

Je wil leven met een gevoel van vrijheid, plezier en vervulling. Je gelooft dat het mogelijk is om jouw leven zo te creëren dat het bij je past. Alleen merk je dat je hierin soms vastloopt. Er is weinig ruimte voor de dingen die je echt graag wil. Werk doen dat bij jou past, relaties die je vervulling geven of die ene droom realiseren.

 

Herken je dit?
 

Je hebt het gevoel alsof je tegen de stroom in beweegt. Je ervaart spanning, minder energie dan je zou willen of ontevredenheid. Of je voelt je overprikkeld.

Je wil alles zo goed mogelijk doen en werkt steeds harder om alles voor elkaar te krijgen. 

Je herkent je als (hoog)sensitief (HSP) en/of je stemt gemakkelijk af op jouw omgeving. Je staat vaak klaar voor anderen en merkt snel op wat anderen nodig hebben. Je bent gevoelig voor wat mensen om je heen van je vinden of verwachten.

Je onderneemt graag van alles; je gaat regelmatig over je eigen grenzen heen.

Je vindt het lastig om bij jezelf te blijven​. Je weet soms niet goed meer wat je zelf wil. Je hebt behoefte aan tijd voor jezelf maar vindt het lastig dit te creëren. 

​Je hebt een diep verlangen om je leven zo in te richten dat je hart er sneller van gaat kloppen, maar iets houdt je tegen die stap te zetten.

Je verlangt naar een leven zoals het echt bij je past. Lekker in je vel zitten, energie hebben en de dingen kunnen doen die voor jou belangrijk zijn. 

"​Wat ik waardeer aan Elise als coach is de rust en het vertrouwen dat ze uitstraalt, waarmee ze mij op haar gemak stelt. Ze is oprecht geïnteresseerd in mijn verhaal en weet liefdevol en vol aandacht precies de juiste vragen stellen die mij enorm veel inzichten hebben gegeven."

Anne

Duinen en zee

Ervaar de versie van jouzelf waarvan je wéét dat die bestaat

Je wil meer helderheid, vertrouwen, rust en voldoening. Meer creativiteit en plezier. En meer vrijheid. Je weet dat je alles in je hebt om dat te realiseren. Maar je wil het niet langer allemaal alleen doen. En dat hoeft ook echt niet! Ik doe niets liever dan dit pad samen met jou te bewandelen.

Met coaching zet je stappen richting:

afgestemd zijn op jezelf, op wat jij belangrijk vindt. Je weet beter wat je wil.

meer vertrouwen en met meer gemak keuzes maken

meer helderheid: inzicht in hoe dingen voor jou werken en hoe je je verhoudt tot anderen 

je eigen grenzen kennen en deze beter bewaken

minder last van verwachtingen of emoties van anderen

minder vaak overprikkeld of overwhelmed zijn. Je weet wat je kunt doen als je wel overprikkeld bent

Jouw persoonlijke coaching 

Alle coachingsessies zijn 1-op-1 zodat je alle tijd en aandacht krijgt om samen met mij te werken aan datgene waar je tegenaan loopt en toe te werken naar wat jij verlangt. 

CLARITY Traject

Wat krijg je? 

  • 100% persoonlijke begeleiding tijdens 1-op1 coachsessies

  • Je krijgt meer inzicht en helderheid

  • Je weet waarom je tegen dingen aanloopt

  • Je hebt duidelijker waar je naar verlangt

  • Je weet ook hoe je dat kunt realiseren

  • Je bent in staat om de (eerste) stappen te zetten richting meer rust, voldoening en vrijheid

20210627_155213_resize_edited_edited_edited.jpg

Praktisch

​Kennismaking & coachvraag - online 30 minuten

We bespreken waar je tegenaan loopt en waar je naar verlangt. We bekijken of ik iets voor jou kan betekenen. Als dat zo is en jij ook een klik voelt, dan plannen we jouw eerste coachsessie.

Coachsessies (4x) - online - 75 minuten

We werken samen aan jouw coachvraag middels gesprekken en oefeningen - zoals visualisaties. De oefeningen worden altijd functioneel ingezet en we kiezen daarin wat bij jou past. 

Wanneer

Je kunt direct jouw kennismaking inplannen en indien je daarna verder wil, kun je binnen 1 a 2 weken starten. Het traject duurt 2 a 3 maanden en er zit gemiddeld ongeveer 2 weken tussen de coachsessies. Deze plannen we in overleg.

Prijs

De investering voor dit traject is 490,- incl. btw.

 

Betaling in 2 maandelijkse termijnen is mogelijk (2 x 250,-)

Voor werkgevers geldt een ander tarief en wordt een offerte op maat gemaakt

"Vanaf het begin af aan had ik het vertrouwen dat ik bij Elise terecht kon. Zij heeft me enorm gesteund. Het storende gevoel van minderwaardigheid dat ik had, zit me simpelweg niet meer dwars bij de dingen die ik wil doen. Het was niet altijd makkelijk en ik wil Elise heel erg bedanken voor haar geduld, dat ik mezelf mocht zijn en dat ze er steeds voor me was."

Ervaringen van anderen

Zij gingen jou voor:

"​Wat ik waardeer aan Elise als coach is de rust en het vertrouwen dat ze uitstraalt, waarmee ze mij op haar gemak stelt. Ze is oprecht geïnteresseerd in mijn verhaal en weet liefdevol en vol aandacht precies de juiste vragen stellen die mij enorm veel inzichten hebben gegeven."

Anne

YES dit is wat ik wil. En nu?

1

HSP coaching Utrecht

Je voelt een JA. Als je dit zo leest ervaar je wellicht herkenning en het gevoel dat dit jou gaat helpen. Het is helemaal okay als dat nog spannend voelt of nog niet helemaal duidelijk is. Ik ontmoet je graag met al jouw vragen of twijfels: je kunt me altijd een mailtje sturen of een vrijblijvende kennismaking aanvragen via de pagina Contact

2

HSP coaching Utrecht

Plan jouw vrijblijvende kennismaking. Ik ontmoet je graag tijdens een vrijblijvende kennismaking (30 minuten via Zoom, kan ook telefonisch). We bespreken wat jou bezighoudt en we bekijken of ik hierin iets kan betekenen voor jou. Als je een klikt voelt dan maken we een afspraak voor jouw eerste sessie. Een kennismaking inplannen kan direct via de pagina Contact

3

HSP coaching Utrecht

Tijdens de coachsessies. Ik ga er vanuit dat je alles in je hebt om in gang te zetten wat je verlangt. En ik ondersteun je daarbij. Als coach kijk ik met je mee. Door vragen te stellen, oefeningen en soms ook kennis aan te reiken - bijvoorbeeld over hoogsensitiviteit (HSP) - gaan we samen op ontdekkingstocht. Je volgt jouw eigen pad en ik loop een stukje met jou mee.

In mijn totaalaanpak combineer ik het 'denken', 'gevoel' en een diepere shift op 'energetisch' niveau. Hiervoor gebruik ik naast gesprekstechnieken ook oefeningen zoals korte meditaties en visualisaties. Deze worden altijd functioneel ingezet, gericht op jouw coachvraag.

Zo kom je tot heldere inzichten over wat jij wil, wat jou daarvoor nu in de weg staat en hoe je dit kunt veranderen. Je hebt niet alleen meer inzicht in jezelf, maar je zet ook concrete stappen in de richting die jij wil. Zónder het gevoel dat je daar hard voor moet werken.

Welkom!

Elise Posma | coaching energie Utrecht
elise posma - claudia 2.png

Het is mogelijk om met meer rust, helderheid en energie in het leven te staan. Echt. Ook voor jou!

Fijn dat je er bent!

Mijn wens is dat we in een wereld leven waar jij je thuis voelt. Ontspannen, jezelf kunnen zijn. Vol vertrouwen jouw pad volgen en in de wereld zetten wie jij bent. En die wereld, die begint bij onszelf.

Toen ik 10 jaar geleden - na mijn studie Psychologie en de start van mijn werkende leven - zelf vastliep in het leven 'zoals het hoort' en op zoek ging naar antwoorden, kwam ik tot de ontdekking dat ik een hoogsensitief persoon ben. In die tijd was er nog weinig over te vinden en was de zoektocht naar de juiste begeleiding een moeilijke weg. 

Daarom ben ik zo blij dat ik nu, al die jaren later, mijn kennis uit mijn opleidingen als psycholoog en (HSP) coach, mijn ervaringen uit mijn coachpraktijk en mijn ervaringen in mijn eigen leven kan benutten om jou verder te helpen.

Veelgestelde vragen

Over de coaching

Praktisch

bottom of page