top of page
wit blad

Gratis 3-daagse videoreeks
Meer rust & helderheid

Meer rust en helderheid, óók als het leven om je heen steeds in beweging is. Ontdek hoe het komt dat rust soms maar lastig te vinden is, zeker als je je herkent als (hoog)sensitief. En ervaar hoe je zelf meer rust kunt creëren. Zonder quick fix maar op een duurzame manier.

 

Ik neem je graag mee in deze gratis 3-daagse videoreeks, waarin je drie korte video's ontvangt.

start meteen

Het is mogelijk om te leven vanuit meer rust, gemak, bezieling en vrijheid. Oók voor jou!

Waarom wil ik meedoen?

Coach Utrecht en online

Meer dan ooit krijg ik als antwoord op de vraag waar iemand naar verlangt: rust.

Soms lijkt het wel: hoe harder we ernaar zoeken, hoe verder het wegdrijft. Even op die yogamat / bellen met iemand / een Netflix serie en dan kan ik er wel weer tegenaan. Maar een moment later voelt het toch niet meer zo.

Hoe fijn zou het zijn om rust en helderheid te kunnen ervaren, óók als het leven om je heen steeds in beweging is.

Dat je stevige ankers in jezelf hebt. Je weet wat je wil, wat je nodig hebt en hoe je rust en helderheid kunt creëren op een duurzame manier. Geen quick fix of trucjes, maar jezelf steeds beter leren kennen, keuzes maken die goed zijn voor jou en minder last hebben van wat er om je heen gebeurt.

Na deze drie dagen:

  • weet jij waarom het voor veel (hoogsensitieve) mensen lastig is om rust en helderheid te creëren en weet jij hoe het jou wél lukt 

  • beschik jij over krachtige inzichten om direct meer rust en helderheid te ervaren

Na aanmelding heb je direct toegang. Deelname is helemaal gratis.

Let's do this together

Elise Posma | coaching energie Utrecht
elise posma - claudia 2.png

Welkom, fijn dat je er bent!

Mijn wens is dat we in een wereld leven waar jij je thuis voelt. Ontspannen, jezelf kunnen zijn. Vol vertrouwen jouw pad volgen en in de wereld zetten wie jij bent. En die wereld, die begint bij onszelf.

Toen ik 10 jaar geleden - na mijn studie Psychologie en de start van mijn werkende leven - zelf vastliep in het leven 'zoals het hoort', kwam ik tot de ontdekking dat ik een (hoog)sensitief persoon ben. In die tijd was er nog weinig over te vinden en was de zoektocht naar de juiste begeleiding een moeilijke weg. 

Daarom ben ik zo blij dat ik nu, al die jaren later, mijn kennis, ervaringen uit mijn coachpraktijk en mijn eigen ervaringen kan benutten om jou verder te helpen.

Het is mogelijk om met meer rust, helderheid en energie in het leven te staan.

 

Echt. Ook voor jou!

bottom of page