top of page
Strand bij zonsondergang

Van Overwhelmed naar
Rust en Helderheid

Je verlangt naar meer rust en balans. Minder drukte in jouw hoofd, meer genieten. Je merkt dat jouw energie snel naar anderen gaat. Afstemmen, aanpassen en pleasen is jou niet onbekend. Je weet niet goed wat je zélf nou eigenlijk wil. 

Je wil de regie terugnemen over jouw energie en jouw eigen leven. 

 

Hoe fijn zou het zijn om je lekker in je vel te voelen. Dat het weer stroomt. Dat je minder last hebt van jouw (hoog)sensitieve eigenschap. En dat je niet zoveel last meer hebt van energie en verwachtingen van anderen. Je weet wat je wil, kunt met meer gemak keuzes maken en zit minder 'vast' in je hoofd. Je voelt je meer ontspannen en in de 'flow'.

Ervaar minder ruis & meer rust

Wit interieur

Dit traject brengt de aandacht weer helemaal terug naar jou. We schrappen de 'ruis' (overprikkeling) en houden de essentie over. Vanuit rust kun jij weer voelen wat jij echt wil en wat voor jou belangrijk is. Om zo jouw eigen leven te creëren, zoals het bij je past. Na deze training:

  • weet je waarom het toch zo druk is in jouw hoofd en wat je daaraan kunt doen

  • heb je inzicht in hoe het komt dat je energie 'verliest' en hoe je dit kunt veranderen

  • voorkom je dat je over jouw grenzen gaat

  • heb je minder last hebt van anderen tevreden willen houden 

  • denk je anders over jezelf, rust en ontspanning (zonder de quick fix 'denk gewoon wat positiever')

"Ik kan nu beter onderscheid maken tussen wat een gevolg is van hoogsensitiviteit en welke dingen komen door andere gedragspatronen. Dit heeft er tot geleid dat ik mezelf nu veel beter begrijp, wat weer zorgt voor meer zelfvertrouwen en zelfacceptatie. Ik voel me nu een stuk zekerder en stabieler."

Review van Milou na haar coachtraject

Ontdek de 3 modules in dit traject

Module1

Regie over Jouw Energie

In deze module ga je (her)ontdekken wat rust voor jou betekent. Je ziet waarom het zo belangrijk is en hoe je het kan creëren. Je krijgt inzicht in hoe jouw (hoog)sensitieve eigenschap en rust samengaan, waar jouw energie naartoe gaat, hoe je dit beter kunt beheren en hoe jezelf goed kunt beschermen en opladen. Zonder quick fix of stappenplannen, maar terug naar de essentie.

Van Pleasen Naar Plezier

In deze module krijg je inzicht in waarom jouw aandacht gemakkelijk naar anderen gaat. Je stemt misschien snel af op anderen of je bent veel bezig met wat anderen willen of verwachten van jou. Na deze module heb je de handvatten om hier stap voor stap minder last van te hebben. 

Module 2

Je Bent (Niet) wat je Denkt

​In deze module gaan we nog een laagje dieper. We kijken wat jou in de weg zit om rust en helderheid te creëren. Wat heb je geleerd over ontspanning? Sta jij jezelf toe een ontspannen leven te creëren? Welke gedachten of overtuigingen staan je in de weg? Met deze module gaan we hiermee aan de slag voor een diepere shift; blijvend meer rust en helderheid in jouw leven.

Module 3

Let's do this together

Elise Posma | coaching energie Utrecht
elise posma - claudia 2.png

Welkom, fijn dat je er bent!

Mijn wens is dat we in een wereld leven waar jij je thuis voelt. Ontspannen, jezelf kunnen zijn. Vol vertrouwen jouw pad volgen en in de wereld zetten wie jij bent. En die wereld, die begint bij onszelf.

Toen ik 10 jaar geleden - na mijn studie Psychologie en de start van mijn werkende leven - zelf vastliep in het leven 'zoals het hoort', kwam ik tot de ontdekking dat ik een (hoog)sensitief persoon ben. In die tijd was er nog weinig over te vinden en was de zoektocht naar de juiste begeleiding een moeilijke weg. 

Daarom ben ik zo blij dat ik nu, al die jaren later, mijn kennis, ervaringen uit mijn coachpraktijk en mijn eigen ervaringen kan benutten om jou verder te helpen.

Het is mogelijk om met meer rust, helderheid en energie in het leven te staan.

 

Echt. Ook voor jou!

Wat kan ik verwachten?

In deze korte video (1,5 minuut) vertel ik je graag welke waarde je uit de training haalt:

Ik doe mee

Ontvang jouw korting

Ik kijk er enorm naar uit je te verwelkomen. Als tester schrijf je je nu tijdelijk in met héél aantrekkelijke voorwaarden. Via onderstaande knop vraag je jouw kortingscode aan en ontvang je de link om je in te schrijven. Wacht zeker niet te lang want de testplekken zijn beperkt.

Veelgestelde vragen

bottom of page