top of page

Coaching voor meer helderheid & energie 
-- Hier ben je welkom --

Je weet bijna niet beter dan dat je snel 'volloopt' met indrukken, sferen en prikkels. Je hebt behoefte aan tijd voor jezelf, maar vindt dit soms lastig te creëren. Omdat je sensitief bent, merk je snel op wat anderen nodig hebben. En daar komt bij dat je ook graag van alles onderneemt. Voordat je het weet ga je jouw eigen grenzen over. 

En zo blijft er steeds te weinig ruimte over voor de dingen die je echt graag wil. Het werk dat bij jou past. Of relaties die je vervulling geven. Die ene droom realiseren. 

Coaching voor hoogsensitieve personen - HSP coaching - of algemene life coaching is voor jou als je verlangt naar ruimte voor jouzelf.

"​Wat ik waardeer aan Elise als coach is de rust en het vertrouwen dat ze uitstraalt, waarmee ze mij op haar gemak stelt. Ze is oprecht geïnteresseerd in mijn verhaal en weet liefdevol en vol aandacht precies de juiste vragen stellen die mij enorm veel inzichten hebben gegeven."

Anne

Ervaar de versie van jouzelf waarvan je wéét dat die bestaat

Je wil meer helderheid, vertrouwen, rust en voldoening. Meer creativiteit en plezier. En meer vrijheid. Je weet dat je alles in je hebt om dat te realiseren. Maar je wil het niet langer allemaal alleen doen. En dat hoeft ook echt niet! Ik doe niets liever dan dit pad samen met jou te bewandelen.

Na jouw coaching:

ben je weer afgestemd op jezelf, op wat jij belangrijk vindt. Je weet beter wat je wil.

voel je meer vertrouwen en kun je met meer gemak keuzes maken

heb je meer helderheid: inzicht in hoe dingen voor jou werken en hoe je je verhoudt tot anderen 

ken je je eigen grenzen en kun je deze beter bewaken

heb je minder last van verwachtingen of emoties van anderen

voel je je minder vaak overprikkeld of overwhelmed. Je weet wat weet wat je kunt doen als je wel overprikkeld bent

Jouw persoonlijke coaching 

Alle coachingsessies zijn 1-op-1 zodat je alle tijd en aandacht krijgt om samen met mij te werken aan datgene waar je tegenaan loopt en toe te werken naar wat jij verlangt. 

CLARITY Traject

Wat krijg je? 

 • 100% persoonlijke begeleiding tijdens 1-op1 coachsessies

 • Je krijgt meer inzicht en helderheid

 • Je weet waarom je tegen dingen aanloopt

 • Je hebt duidelijker waar je naar verlangt

 • Je weet ook hoe je dat kunt realiseren

 • Je bent in staat om de (eerste) stappen te zetten

Zelfscan voor meer inzicht in waar je tegenaan loopt en wat je eraan kunt doen

Startsessie (75 min.) waarin we samen de Zelfscan bespreken, jouw coachvraag en de focus voor de vervolgsessies. We gaan in deze sessie ook direct van start met coaching

Verdiepende coachsessies (2x, elk 60-75 min) waarin we middels gesprekken en oefeningen - zoals korte meditatie of visualisatie - samen aan de slag gaan met jouw coachvraag

Audio of video toegespitst op jouw coachvraag. Je ontvangt een audiobestand of video die aansluit bij waar we in de sessies mee hebben gewerkt. Deze ontvang je aan het einde van het traject en kun je zo vaak bekijken/beluisteren als je wil. Dit kan je helpen om inzichten en ervaringen die je hebt opgedaan in de sessies, daarna weer even naar boven te halen. 

Praktisch

Het traject duurt 2 maanden en er zit ongeveer 2 a 3 weken tussen de coachsessies. Coaching is online via Zoom of in het Coachhuis in Utrecht aan het Oorsprongpark.

HSP coach Utrecht - coach hoogsensitief

De investering voor dit traject is 425,- incl. btw.

 

Betaling in 2 maandelijkse termijnen is mogelijk (2 x 215,-)

Voor werkgevers geldt een ander tarief en wordt een offerte op maat gemaakt

Wil je daarna verder?

Het Clarity traject is bedoeld om meer helderheid te krijgen en een boost in de richting die jij wil. Daadwerkelijke veranderingen hebben tijd nodig. Na dit traject kun je ervoor kiezen om zelf verder te gaan op jouw pad, of nog verdere begeleiding te ontvangen van mij. 

Vervolgsessies

Wat krijg je? 

 • 100% persoonlijke begeleiding tijdens 1-op1 coachsessies

 • Je krijgt steeds meer zelfinzicht en helderheid

 • Je voelt meer vertrouwen om jouw stappen te blijven zetten, ook als het ingewikkeld of spannend is

 • Je kunt dingen die je in jouw dagelijkse leven meemaakt tijdens de coachsessies verder verdiepen en zo steeds verder ontwikkelen als persoon

 • Je ervaart meer rust, voldoening en vrijheid

Praktisch

Je kunt de vervolgsessies inzetten voor een periode die past bij jou. Tussen elke sessie zit minimaal 1 week en maximaal 4 weken. We bespreken aan het einde van jouw Clarity sessies of je nog verder wil, dat hoef je dus niet van te voren te beslissen. 

Begeleiding gedurende 2 maanden (3 sessies) = 360,- incl btw

Begeleiding gedurende 3 a 4 maanden (5 sessies) = 590,- incl btw

Voor werkgevers geldt een ander tarief en wordt een offerte op maat gemaakt

"Vanaf het begin af aan had ik het vertrouwen dat ik met Elise mijn proces aan kon gaan. Zij heeft me enorm gesteund. Het storende gevoel van minderwaardigheid dat ik had, zit me simpelweg niet meer dwars bij de dingen die ik wil doen. Het was niet altijd makkelijk en ik wil Elise heel erg bedanken voor haar geduld, dat ik mezelf mocht zijn en dat ze er steeds voor me was."

Ervaringen van anderen

Zij gingen jou voor:

"​Wat ik waardeer aan Elise als coach is de rust en het vertrouwen dat ze uitstraalt, waarmee ze mij op haar gemak stelt. Ze is oprecht geïnteresseerd in mijn verhaal en weet liefdevol en vol aandacht precies de juiste vragen stellen die mij enorm veel inzichten hebben gegeven."

Anne

YES dit is wat ik wil. En nu?

1

HSP coaching Utrecht

Je voelt een JA. Als je dit zo leest, ervaar je wellicht herkenning en het gevoel dat dit jou gaat helpen. Het is helemaal okay als dat nog spannend voelt of nog niet helemaal duidelijk is. Ik ontmoet je graag met al jouw vragen of twijfels: je kunt me altijd een mailtje sturen of een vrijblijvende kennismaking aanvragen via de pagina Afspraak maken

2

HSP coaching Utrecht

Plan jouw vrijblijvende kennismaking. Ik ontmoet je graag (online of telefonisch) tijdens een vrijblijvende kennismaking (30 minuten). We bespreken wat jou bezighoudt en we bekijken of ik hierin iets kan betekenen voor jou. Als je een klikt voelt dan maken we een afspraak voor jouw eerste sessie. Een kennismaking aanvragen kan via de pagina Afspraak maken

3

HSP coaching Utrecht

Tijdens de coachsessies. We bespreken wat jou bezighoudt, waar je tegenaan loopt, wat je graag zou willen 'bereiken' en waar we de coaching op focussen. We gaan hier in deze eerste sessie al mee aan de slag.

Ik ga er vanuit dat je alles in je hebt om in gang te zetten wat je verlangt. En ik ondersteun je daarbij. Als coach kijk ik met je mee. Door vragen te stellen, oefeningen en soms ook kennis aan te reiken - bijvoorbeeld over hoogsensitiviteit (HSP) - gaan we samen op ontdekkingstocht. Je volgt jouw eigen pad en ik loop een stukje met jou mee.

In mijn totaalaanpak combineer ik het 'denken', 'gevoel' en een diepere shift op 'energetisch' niveau. Hiervoor gebruik ik naast gesprekstechnieken ook oefeningen zoals korte meditaties en visualisaties. Deze worden altijd functioneel ingezet, gericht op jouw coachvraag.

Zo kom je tot heldere inzichten over wat jij wil, wat jou daarvoor nu in de weg staat en hoe je dit kunt veranderen. Je hebt niet alleen meer inzicht in jezelf, maar je zet ook concrete stappen in de richting die jij wil. Zónder het gevoel dat je daar hard voor moet werken.

Welkom!

Elise Posma | coaching energie Utrecht
elise posma - claudia 2.png

Het is mogelijk om met meer rust, helderheid en energie in het leven te staan. Echt. Ook voor jou!

Fijn dat je er bent!

Mijn wens is dat we in een wereld leven waar jij je thuis voelt. Ontspannen, jezelf kunnen zijn. Vol vertrouwen jouw pad volgen en in de wereld zetten wie jij bent. En die wereld, die begint bij onszelf.

Toen ik 10 jaar geleden - na mijn studie Psychologie en de start van mijn werkende leven - zelf vastliep in het leven 'zoals het hoort' en op zoek ging naar antwoorden, kwam ik tot de ontdekking dat ik een hoogsensitief persoon ben. In die tijd was er nog weinig over te vinden en was de zoektocht naar de juiste begeleiding een moeilijke weg. 

Daarom ben ik zo blij dat ik nu, al die jaren later, mijn kennis uit mijn opleidingen als psycholoog en (HSP) coach, mijn ervaringen uit mijn coachpraktijk en mijn ervaringen in mijn eigen leven kan benutten om jou verder te helpen.

Veelgestelde vragen

Over de coaching

Praktisch

bottom of page